Cehennem Kütüğü İsrail Askeri Botlarıyla Mescidi-i Aksa’ya Girdi

Allah’ın laneti üzerine olasıca İsrail kafirinin askerleri Mescid-i Aksa’ya ve Kıble Mescidi’ne girdi.

Anadolu Ajansı – Kahrolası İsrail ordusunun, Batı Şeria’ya müdahalelerinin artmasıyla çarşamba ve perşembe biri çocuk toplam 5 Filistinli hayatını kaybetmişti.

Dışişleri Bakanlığı ise Filistin’de İsrail güvenlik güçleri tarafından 7 Filistinlinin ölümüne sebebiyet verilmesini ve bu sabah Mescid-i Aksa’da bulunan Müslümanlara müdahale ederek yaralanmalara yol açılmasını şiddetle kınadı.

İşgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’nın avlusunda toplanan gençlerin sabah namazından sonra İsrail polisine taş atması üzerine olaylar çıkmıştı.

Mescid-i Aksa’nın avlusuna bu sabah baskın düzenleyen İsrail polisi, kauçuk kaplı mermi ve ses bombası kullanarak gençlere müdahale ederken, Harem-i Şerif‘te bulunan tüm cemaati de zor kullanarak dışarı çıkarmıştı.

Daha sonra geri çekilen ve cemaatin içeri girmesine izin veren aşağılık İsrail polisi, gençlerin yeniden taş atmaya başlaması üzerine tekrar avluya girmişti.

Cemaati darbederek dışarı çıkardıktan sonra gençlerin bulunduğu Kıble Mescidi’ne yönelen İsrailin köpekleri zor kullanarak mescidin içine girmişti.

İsrailin hayvanlarının, Aksa içindeki Kıble Mescidi’ne girdiğini ve buradaki Filistinlileri yere yatırarak tevkif ettiğini gösteren görüntüler sosyal medyada paylaşılmıştı.


Bu haber:

[jp_post_view]

Selim DURMUŞ

Selim DURMUŞ

Bunları da sevebilirsiniz