İt Dalaşı

Köpek koinleri Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB), yaşanan rallide çift haneli kazançlar kaydettikleri için, piyasa değeri bakımından birbirlerini yolda geçmeye devam ediyorlar.

Dünyanın Haberleri – Dogecoin, 28 Ekim’de rakibi Shiba Inu tarafından birkaç kez geçildikten sonra piyasa değeri ile Coinmarketcap’te dokuzuncu en büyük kripto para birimi konumunu geri aldı. DOGE, bu günlerde devam eden köpek parası rallisinde, çift haneli kazançlar kaydetti.

Elon Musk’ın açıklamaları ile spekülasyona çok açık olan bu ‘meme coin’leri (şaka koinleri) erken dönemde satın alan ve yüksek kazanç elde eden HODL’cuları tarafından vazgeçilmiyor. Görünen o ki daha çok bireysel yatırımcıların tercih ettiği bu yüksek riskli koinlerden elde edilen kazançlar Bitcoin’e (BTC) yatırılmak yerine birbirlerinin yerine ikame ediliyor.

Sorumluluk Reddi Beyanı: dunyaninhaberleri.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. dunyaninhaberleri.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya dunyaninhaberleri.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle dunyaninhaberleri.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Not: Kaynak göstererek ve link vererek kullanabilirsiniz.


Bu haber:

[jp_post_view]

Selim DURMUŞ

Selim DURMUŞ

Bunları da sevebilirsiniz