Sıcaklıklar Düşüyor

Meteoroloji Batı Karadeniz’de yoğun kar yağışı bekliyor. Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Sinop’ta karla karışık yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasına göre Çankırı, Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu, Karabük, Kırıkkale, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne’de sıcaklıklar hissedilir derecede düşecek.

 Meteoroloji 14 il için sıcaklık uyarısında bulundu. Hava sıcaklıkların hissedilir derecede düşmesi beklendiği belirtilen açıklamayla vatandaşlardan dikkatli olunması istendi. Sıcaklıkların 24 Aralık 2021 Cuma günü batı kesimlerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına çıkacağı tahmin ediliyor.

Van ve Muş’un güney ilçelerinde bugün, Bitlis ile Hakkari’de de yarın yoğun kar bekleniyor.

Meteoroloji’nin açıklamasında: “Düzce -7/3, Zonguldak -5/2, Bartın -9/3, Bolu -7/-1, Karabük -10/-1, Çankırı -8/-1, Kırıkkale -8/0. Soğuk havanın önümüzdeki hafta sonuna kadar etkili olacağı, hava sıcaklıklarının 24 Aralık 2021 Cuma günü batı kesimlerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına çıkacağı tahmin ediliyor.” denildi.

Hava sıcaklıklarının, cuma gününe kadar 6-8 derece arasında, Edirne ve Kırklareli’nde sıfırın altında 4, Tekirdağ’da ise 2 dereceye kadar düşeceği öngörülüyor. Sıcaklıkların cuma gününden sonra mevsim normallerine yaklaşacağı tahmin ediliyor.


Bu haber:

[jp_post_view]

Selim DURMUŞ

Selim DURMUŞ

Bunları da sevebilirsiniz