Son Dakika: İnfaz ve Koruma Memurları Taşıyan Servise Bombalı Saldırı

Bursa’da İnfaz ve Koruma Memurlarını taşıyan servis otobüsünün geçişi sırasında patlama meydana geldi. 1 İnfaz Koruma Memuru Şehit oldu.

Anadolu Ajansı – Bursa’nın Orhangazi ilçesinde İnfaz ve Koruma Memurlarını taşıyan Servis Otobüsünün geçişi sırasında bir patlama meydana geldi. 1 İnfaz ve Koruma Memuru Şehit olurken 4 kişi de yaralandı. Bursa Valisi Yakup Canpolat, el yapımı patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatıldığını açıkladı. Patlayıcının elektrik direğinin dibine tuzaklandığı tespit edildi. Saldırı sonrası İçişleri Bakanı Soylu Bursa’ya hareket etti.

İnfaz ve Koruma Memurlarını taşıyan servis otobüsüne bombalı saldırı

Şehidimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dileriz.

Fikr-i takip:

Memurların ek gösterge düzenlemesi tartışmalarının gündemde olduğu bu günlerde, kıymetli öğretmenlerimiz 3600 ek göstergeye kavuşmuş ve meslek kanunlarıyla düzenlemeler yapılmışken, Polislerimizin Uzman Çavuşlar gibi 3600 ek gösterge beklediğini, İnfaz ve Koruma Memurlarının halen daha Genel İdare Hizmetleri Sınıfında büro memuru sayıldığını, can güvenliği tehlikesi bulunan, kahraman Polisimiz, Bekçimiz, Jandarmamız gibi kahraman İnfaz ve Korumam Memurlarımızın da ve Zabıta Memurları ve İtfaiye Erlerimizin de unutulmaması gerektiğini hatırlatırız.

Maliye Bakanlığı’nın taşra teşkilatının omurgası Gelir Uzmanları’nı ve Akçakale’de Şehit olan Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş Salihli kardeşimize de Allah’tan rahmet dileriz.

Kamuda ücret sistemi reformunda İnfaz ve Koruma Memurları gibi, İtfaiye Erleri, Gelir Uzmanları gibi gizli kahramanlarımızın da unutulmamasını dileriz.

Şehit düşen İnfaz ve Koruma Memurumuzun ailesine yüce Allah’dan (c.c.) sabırlar niyaz ederiz.


Bu haber:

[jp_post_view]

Selim DURMUŞ

Selim DURMUŞ

Bunları da sevebilirsiniz