TOGG Dünya Sahnesinde

Yerli otomobilimiz TOGG, Las Vegas’da CES (Consumer Electronic Show) fuarında dünyanın beğenisine sunuldu. CEO Gürcan Karakaş dikkat çekici bir sunum yaptı. Lansmandan sonra gözyaşlarını tutamayan Karakaş, “Çok heyecanlıyız. 3 sene önce buraya geldiğimizde buraya gelmeliyiz demiştim, geldik.” diye konuştu.

  • TOGG

Karakaş; “Neden bu kadar uzun yol kat edip CES’e geldiğimizi ifade edeyim. Bizim önceliğimizin altını çiziyor. Kasten bu tercihte bulunduk. Tüketici markamızın ilk duyurusunu da buradan yapmak istedik. Arabanın akıllı bir cihaza evrildiğini görüyoruz ve yeni bir yaşan alanını burada ortaya çıkıyor. Bizde ilk günden itibaren bu yaşam alanını tasarladık.” diye konuştu. CEO Karakaş ayrıca; Use-Case Mobility kavramını tescil ettirdiklerini belirtti. Küresel olarak tescil ettirilen Use-Case Mobility kavramı, “Veri Bazlı İş Modelleri”, “Yeni Mobilite Servisleri”, “Akıllı Yaşam” ve “Akıllı Şarj” gibi teknolojik çözümleri kapsıyor. TOGG geleceğe bakışını vurgulayan “Transition Concept Smart Device” adını verdiği konsept otomobilini tanıttı.

TOBB Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise sosyal medya hesabından ‘’Hedeflerimize adım adım gerçekleştiriyoruz. Yeni Lige Yolculukta bize inanan, heyecanımıza ortak olan herkese teşekkür ederiz’’ şeklinde açıklama yaptı.


Bu haber:

[jp_post_view]

Selim DURMUŞ

Selim DURMUŞ

Bunları da sevebilirsiniz